joi, 26 ianuarie 2017

De ce tot mai multe mamici prefera salopetele pentru bebelusi?

Copiii reprezinta intotdeauna cea mai mare mandrie a parintilor, motiv pentru care sunt adesea rasfatati cu hainute de calitate, dar si cu cele mai noi jucarii. La randul lor cei mici trebuie sa fie la moda inca de la cele mai fragede varste, creandu-si propriul stil vestimentar, insa exista cateva piese de rezistenta care nu trebuie sa lipseasca din garderoba acestora, printre care si salopete bebelusi, acestea fiind foarte confortabile si calduroase, fiind ideale atat pentru fetite, cat si pentru baietei.





Timp economisit

Cu toate acestea, in ziua de azi parintii nu mai au la fel de mult timp liber pe care sa il petreaca prin magazine in cautarea hainutelor ideale pentru cei mici, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care s-a facut trecerea la online, unde exista cateva beneficii esentiale. Printre acestea se numara si faptul ca se economiseste timp pretios, totul desfasurandu-se in doar cateva minute, iar cele mai potrivite salopete bebelusi se afla la doar cateva clickuri departare.



Magazine online

In schimb, exista numeroase magazine destinate articolelor vestimentare pentru cei mici, insa nu toate sunt la fel de serioase si comercialieaza produse de calitate precum Yolka. Calitatea hainutelor este esentiala pentru copii, deoarece pielea lor este mult mai sensibila si trebuie sa se simta foarte bine in orice conditii, iar Yolka nu dezamageste la acest capitol. Mai mult, si gama este una foarte variata, pentru bebelusi, dar si fetite si baieti de pana la 12 ani, astfel ca nu lipsesc tricourile, puloverele, cardiganele, gecile, blugii, pantalonii si nu numai.

Tarife mai mici


La randul lor parintii se bucura si de faptul ca hainutele sunt accesibile pentru toate buzunarele, preturile fiind mai mici decat in magazinele fizice, insa se bucura si de transport gratuit prin curier de fiecare data cand sunt comandate produse in valoare de peste 200 de lei.