luni, 13 iunie 2016

Avantajele Colantarii Auto

Colantarea masinilor este un fenomen tot mai des intalnit in ziua de azi, intrucat soferii au sesizat numeroasele avantaje aduse de aceste folii speciale prin care autoturismele sunt invelite si ofera un aspect ireprosabil. De asemenea, aceasta procedura este foarte comuna si in mediul comercial, deoarece firmele isi pot personaliza cu usurinta flota de masini, iar acestea sunt mult mai vizibile in trafic, fiind o strategie de publicitate foarte accesibila din punct de vedere financiar.


Cei care se gandesc ca ar opta pentru colantarea propriului autoturism, insa nu stiu ce implica procedura, trebuie sa stie ca in cazul unei masini compacte, foliatul ajunge, de regula, la 1.000 de lei, in timp ce vopsirea aceleiasi masini ajunge la 4.000 de lei si implica mult mai multe riscuri, deoarece o mica greseala poate strica aspectul intregului autoturism. De asemenea, ori de cate ori se doreste, se poate schimba folia cu una de alta culoare sau alt model, in timp ce in cazul vopselei este foarte costisitor sa faci acest lucru si se pierde foarte mult timp.Nu trebuie omisa nici durata implicata: colantarea se face in cateva ore, in timp ce vopsirea in cateva zile, fiind nevoie de uscarea vopselei, astfel ca se economiseste timp pretios. Ori de cate ori apare o situatie neprevazuta precum o zgaraietura inestetica, se poate inlocui folia elementului respectiv in cel mai scurt timp. In plus, exista folii cu o grosime diferita, care sunt foarte rezistente si disponibile intr-o gama foarte variata de culori, fie lucioase, fie mate, astfel ca fiecare sofer, cu siguranta ca isi gaseste culoarea preferata.


De asemenea, o procedura foarte populara astazi este aplicarea unei folii transparente, subtiri, care este invizibila si are rol de protectie a vopselei originale a autoturismului impotriva pietrelor, sarii de pe drumuri si a altor situatii neplacute. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu