marți, 20 decembrie 2016

Ce putem face intr-o vacanta la Cracovia

In ziua de azi vacantele in strainatate nu mai reprezinta o raritate, intrucat oricine isi permite sa viziteze o tara straina, indiferent daca este vorba de cele mai populare precum Italia, Spania, Franta sau Grecia, fie ca sunt preferate unele precum Croatia, Polonia sau Cehia. Orice destinatie din Europa promite cate ceva pentru fiecare turist, iar cum tarifele biletelor de avion au scazut considerbil in ultimii ani, orice weekend poate fi petrecut intr-o tara straina.

De vazut

Toamna si iarna este sezonul city break-urilor, fiind momentul in care preturile sunt mult mai mici fata de cele din timpul verii, iar turistii care isi doresc sa evite aglomeratia specifica marilor orase europene, se pot orienta catre un city break Cracovia. Acest oras polonez plin de istorie si farmec se poate lauda printr-un centru vechi bine restaurat dupa suferinta din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial si ascunde in continuare numeroase secrete.Cursa rapida

Preturile pentru biletele de avion variaza in functie de perioada anului, insa in anumite situatii sunt disponibile oferte si de la 30 de euro pe segment, insa din pacate nu exista cursa directa din Romania. In schimb, exista numeroase solutii cu o singura escala, la Viena, Munchen, Berlin sau Varsovia, caz in care zborul nu dureaza mai mult de 3 ore jumatate, zborurile fiind operate de Tarom, Austrian Airlines, Air Berlin sau Lufthansa.

Vacanta perfecta


Un city break Cracovia promite o experienta de neuitat pentru toti turistii, iar cei care apeleaza la Aerotravel se pot bucura de cele mai bune oferte, nu numai la preturile biletelor de avion, ci si la cazare, fiind foarte usor sa se planuiasca vacanta perfecta. Mai mult, se pot seta alerte de pret pentru ca utilizatorii sa fie informati cu privire la oferte si sa stie care este momentul ideal pentru a face rezervarile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu