duminică, 2 iulie 2017

Dublinul este un oras ce ne poate oferi o experienta unica

Zborurile catre cel mai mare oras al Irlandei cat si capitala acesteia se efectueaza prin intermediul mai multor companii ce funizeaza servicii aeriene cum ar fi: Ryanair si Hahn Air de pe Aeroportul International Henri Coanda situat pe Calea Bucurestilor 224E la 16 kilometri de centrul Bucurestiului.
Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului
    Toate zborurile din Bucuresti ajung la Dublin pe Aeroportul Dublin, principalul aeroport care asigura transport aerian de comert pentru imprejurul orasului si orasele apropriate.Transportul pe pamant este mijlocul principal de transport prin care puteti ajunge la hotel, avand taxiuri si autobuze disponibile la iesirea din terminalul la care ati ajuns. Pentru turistii care prefera sa conduca ei insisi pana la hotel si prin imprejurimile orasului o pot face deoarece exista cateva companii acare ofera masini spre inchiriere .
    Vremea din Dublin poate fi un pic cam friguroasa pentru unii dintre turisti, insa frumusetea orasului si a mediului rural de pe langa oras merita efortul. Dublin are o multitudine de activitati ce nu necesita statul in ploaie pe vreme ploioasa, si exista activitati si atractii care vor atrage anumiti indivizi si familii.Cei aflati la prima calatorie in orasul Dublin ar trebui sa incerce sa capete o vedere de ansamblu asupra orasului inainte de a incepe sa-l viziteze in amanunt. Cea mai buna modalitate de a realiza acest lucru este printr-o calatorie cu unul din autobuzele decapotabile, care va va duce la cele mai importante obiective turistice si o sa va dea sansa de a admira orasul pe indelete. Printre cele mai importante obiective turistice se afla casele unde s-au nascut Oscar Wilde si Ducele de Wellington, Catedrala Bisericii Crestine, Catedrala Sfantul Patrick si Castelul Dublin.

    Dublinul este o experienta unica si merita sa indurati un pic frigul si ploaia pentru a putea descoperi cu adevarat frumusetea acestui oras si cat de fascinant poate fi acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu