luni, 19 martie 2018

De ce am nevoie de ceas inteligent


Orice are un smartwatch a constat ca un astfel de gadget este util intr-o multime de conditii, motiv pentru care poti descoperi la iUni diferite modele care, cu siguranta, sunt folositoare si se ridica la nivelul asteptarilor tuturor clientilor. Una dintre cele mai populare optiuni e reprezentata de modelul U8 intrucat este accesibil din punct de vedere financiar, dar aduce si diferite functii grozave. Pe scurt, acesta este util pentru preluarea si initierea apelurilor, pentru a fi la curent intotdeauna cu tot ce-i nou, dar si pentru a ajuta persoanele pasionate de sport sa isi imbunatateasca performantele si sa isi monitorizeze activiatea.

Ecran touchscreen
Acest gadget dispune de un display LCD touchscreen prin care toate functiile sunt la doar cateva apasari distanta si este compatibil atat cu sistemul de operare Android, cat si iOS. In plus, nimeni nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la ratacirea acestuia intrucat dispune de functie antifurt, prin care se emite un semnal sonor atunci cand intre ceas si telefon intervine o distanta mai mare de cativa metri.

Apeluri si mesaje
Intreaga agenda a telefonului este sincronizata cu ceasul, astfel ca este afisat numele apelantului, iar pentru preluarea apelurilor nu mai este nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar, ci totul se efectueaza direct de la incheietura mainii. In acelasi timp atat mesajele, cat si notificarile de pe retelele de socializare sunt mult mai accesibile, motiv pentru care utilizatorii nu vor mai pierde nimic.

Pentru pasionatii de sport
Si cei care sunt pasionati de sport au motive de bucurie intrucat au la dispozitie diferite functii menite sa le usureze activitatea, iar aici pot fi amintite cronometrul, termometrul corporal, pedometrul si nu numai, insa la fel de importanta este si functia de monitorizare a somnului intrucat odihna este importanta pentru fiecare dintre noi.

Caracteristici
Bateria are capacitatea de 230 mAh, ceea ce asigura o autonomie de pana la 4 zile in functie de intensitatea cu care se foloseste ceasul, iar timpul de incarcare este de numai o ora. In acelasi timp, cureaua este dintr-o combinatie de silicon si plastic, fiind foarte comoda si se gaseste in tot felul de culori, pentru a fi indeplinite cerintele estetice ale tuturor utilizatorilor, de la negru, alb, rosu, albastru, verde si nu numai.

Preturi
La capitolul preturi iUni sta foarte bine intrucat acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar smartwatch-ul U8 este unul dintre cele mai populare nu numai pentru performantele aduse, ci si pentru faptul ca tarifele sunt foarte prietenoase. Poti profita acum de cea mai noua oferta si achizitiona ceasul la numai 49 de lei, pe toate culorile, astfel ca il poti lua fie pentru tine, pentru persoana iubita, fie pentru copii, acesta fiind un cadou foarte inspirat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu