marți, 9 octombrie 2018

Nu mai cumpara lenjerii de la supermarket


Lenjeriile de pat sunt acele produse care nu au cum sa lipseasca dintr-un dormitor, insa care sunt alese, de cele mai multe ori, la intamplare, pe cand exista cateva criterii simple care ar putea face diferenta. In primul rand, oricine se poate orienta catre un magazin cu lenjerii de pat precum Casanewconcept intrucat acesta e bine organizat si dotat si este imposibil sa nu gasesti produsele de care ai nevoie si care pot aduce atmosfera dorita in orice incapere.

Tot felul de posibilitati
Aici ai la dispozitie tot felul de posibilitati, fie ca te pregatesti de iarna cu niste lenjerii Cocolino, fie le preferi pe cele mai versatile, precum cele din bumbac care sunt ideale in tot cursul anului, fie poate le preferi pe cele mai exotice precum cele din fibra de bambus, fie pe cele de lux, din finet, satinate si nu numai, vei avea de unde sa alegi.

Modelul tau preferat
Pentru fiecare in parte sunt propuse tot felul de modele, ceea ce presupune ca mai mult ca sigur vei gasi exact ceea ce cauti. Unele sunt simple si versatile, astfel ca se potrivesc in toate dormitoarele, pe cand altele vin cu fel si fel de design-uri, care mai de care mai creative, iar aici le putem aminti pe cele minimaliste, cu forme geometrice, cu motive florale, cu masini, orase, logo-uri, diverse mesaje si multe altele.

Gasesti imediat ceea ce cauti
Atunci cand apelezi la un magazin cu lenjerii de pat precum Casanewconcept care isi desfasoara activitatea online te vei putea bucura de faptul ca faci economii considerabile de timp intrucat uneori sunt suficiente chiar si numai cateva minute pentru a trece in revista toate modelele tale preferate.

Nu platesti mult
Nici nu ai nevoie de bugete mari in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si se gasesc si tot felul de oferte si promotii de pe urma carora merita sa profiti, printre care si cea mai cautata, 1+1 gratis, iar atunci cand comanzi produse in valoare de minim 399 de lei te bucuri de transport gratuit.

Dimensiunea de care ai nevoie
Dimensiunile sunt destul de variate, insa sunt standard, ceea ce presupune ca acestea se potrivesc pentru paturile de o persoana, de dimensiuni medii sau sunt pentru cele king size, motiv pentru care merita sa descoperi care sunt posibilitatile la Casanewconcept.

Intretinere foarte simpla
Nu in ultimul rand, avand in vedere ca vei alege cele mai calitative lenjerii de pat nu trebuie sa ai grija intretinerii intrucat regulile sunt foarte simple. De exemplu, trebuie sa folosesti masina de spalat la circa 30 de grade pentru ca fibrele sa nu se deterioreze, iar fierul de calcat nu poate fi folosit decat in anumite conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu