luni, 29 septembrie 2014

Panica mare printre prietenii mei...

          Am lipisit vreo 10 zile si nu am mai intrat deloc pe internet si lumea a inceput sa se panicheze. Am gasit cateva zeci de mesaje pe facebook in care prietenii erau ingrijorati de mine..Ei bine tin sa va spun, ca sunt bine, sanatos si tocmai ce m-am intors din concediul de odihna..si ce mai concediu: o croaziera in care am trecut prin Grecia, prin Bulgaria, Turcia, Franta, Olanda si Spania.
          Am plecat fara telefon fiindca vroiam sa stau linistit si sa ma deconectez de la agitatia zilnica si tot ceea ce inseamna social media. Probabil multi dintre voi vor spune ca sunt bogat si m-am ajuns fiindca mi-am permis un astfel de concediu, dar sincer sa va spun m-a cost 1200 de euro. Cu banii astia, in Romania rezistai maxim 1 saptamana la un hotel de 3, 4 stele din Mamaia. Ei bine, eu am preferat sa vizitez 5 tari, sa stau pe mare, la fix acceasi bani si cu 2 zile in plus fata de un concediu la noi.
          Va recomand sa plecati intr-o croaziera fiindca nu este asa de scump cum toata lumea crede si daca-ti rezervi din timp (3, 4 luni maxim) sigur vei prinde o oferta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu