vineri, 24 octombrie 2014

O era ce a apus

Mai tineti minte ca in anii 2000 aparuse o gramada de Dacii care mai aveau un pic si se dezembraru dar baietii incepusera sa le puna tobe sporte, unii le umpleau de stickere auto pe toate partile si altii incepusera sa le puna chiar si xenoane. Muream de ras si in acelasi timp imi puneam mainile in cap cand vedeam pe strada masini care aveau pe ele semnul de NIKE, de la NOS, Koni si multe alte brand-uri celebre care nu ar avea ce sa caute pe tinichele noastre autohtone.
Pentru mine, baietii care isi puneam asa ceva pe masini nu erau decat niste cocalari fara o chifla in buzunar care vroiau si ei sa sara in evidenta si ce se gandeau ei, ca ar fi frumos sa-si umple masinile de abtibilduri.

Dar, se pare ca in ultimii ani lumea s-a mai desteptat si nu prea mai vezi masini pe strada care sa fie pline de stickere. Se pare ca s-au prins si baietii ca aceasta epoca a apus si daca vrei intradevar sa faci o masina sa arate bine bagi mana adanc in buzunar si te duci la un salon auto profesional de tuning. Acolo baietii sunt meseriasi si chiar stiu sa modifice o masina cu bun gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu