duminică, 14 decembrie 2014

Ghid pentru crearea site-urilor

Foarte multe persoane isi doresc sa detina un site pe care sa-si expuna business-ul pentru a incerca sa creasca vanzarile insa inainte de a se lua decizia construirii un site trebuie sa se faca studiul concurentei fiindca acesta este primul pas care poate face diferenta intre succesul si dezastrul unei afaceri. Cel mai important factor este pozitionarea site-ului in primele pozitii google fiindca acest lucru va aducei multe conversei afacerii dumneavoastra.
            Eu mi-am creat prima firma in anul 2010 si de atunci tot caut o firma buna care sa ofere servicii profesionalede creare site. Am realizat in tot acest timp cateva zeci de site-uri de prezentare, cateva zeci de magazine virtuale si optimizare pentru site-urile mai multor business-uri. Mi-a fost foarte greu sa gasesc o firma care sa realizeze site-urile exact dupa specificatiile indicate de mine si de partenerii mei.
Dupa mai multe incercari esuate am ajung la concluzia ca un site realizat cu un pret scazut, poate fi in acelasi timp un website de calitate. In viziunea noastra: ieftin nu trebuia sa insemne si de calitate slaba. Ca sa nu mai patiti si voi ce am patit eu cand am vrut sa-mi fac site-uri o sa va spun ce pasi trebuie urmariti pentru a avea un site de success.
            Pentru realizarea unei firme trebuie sa ai in vedere urmatorii factori:
1)Webdesign-ul - partea de prezentare dar si redesign in cazul in care detii deja un site web dar nu esti multumit de cum arata sau de cum se comporta acesta la accesare.
2) Crearea de magazine online - realizare de shop-uri virtuale, folosind platforme open source usor de utilizat si foarte bine optimizate pentru comertul electronic. Ai o gama larga de unde sa alegi si ai grija sa le creezi astfel incat sa fie usor de utilizat pentru posibilii tai clienti. Impreuna cu un pret scazut si o calitate exceptionala, oferta ta va fi imbatabila!
3) Modificarile de site-uri neactualizate – datorita faptului ca informatiile raman de multe ori neactualizate (cel mai frecvent datorita unor webdesigneri mai putin seriosi) va trebui sa ai grija si de acest aspect.
4) Optimizare SEO – in aceasta categorie se incadreaza serviciile de optimizare a siteurilor pentru motoarele de cautare si pentru Google in mod special. Preturile pentru serviciile de optimizare site sunt rezonabile, nefacand parte din pretul pentru crearea site-ului.
5)Creare logo / sigla - serviciile puse la dispozitie in aceasta sectiune se refera la realizarea unei imagini vizuale a companiei tale (sau la imbunatatirea unei imagini deja existente). Siglele trebuie realizate astfel incat sa poata fi utilizate cu usurinta in corespondenta oficiala, in antete sau ca si logo pentru site-uri.
            Sper ca acest mic ghid realizat de mine sa va ajute sa va creati sau sa apelati la firma care sa va face site-uri de prezentare sau magazine online de success.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu